COMWELL HOTELS ER HOVEDSPONSOR

COMWELL HOTELS OG CENTRALVÆRKSTEDET
ER HOVEDSPONSOR PÅ ”TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018”

Innovative og designbevidste Comwell Hotels er hovedsponsor på dette års ”Talent & Diversity Summit 2018”, der afholdes den 5. november på Centralværkstedet i Aarhus.  

Den danske hotelkæde og deres unikke venuested, Centralværkstedet, rummer et væld af design og nytænkning. Netop disse to ord kædes ofte sammen med Comwell, der glædeligt går forrest, når det kommer til bæredygtighedsindsatser og diversitet i ledelseslag. 

Comwell Hotels og Centralværkstedet er begge anerkendte og innovative steder, som fokuserer på kvalitet og skræddersyede løsninger, der bringer folk sammen i rammer, og som både overrasker og inspirerer. 

 

Fra jernbanehus til oplevelseshus
Det bliver Centralværkstedet midt i Aarhus, der kommer til at huse TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018. Centralværkstedet blev overtaget af Comwell i 2016 og er i dag et af byens mest markante oplevelseshuse, der favner potentialet i forandringen. 

Med Centralværkstedets gode og centrale beliggenhed i hjertet af Aarhus og i gåafstand fra Bruuns Galleri, Aarhus Banegård og Comwell Aarhus, kan vi ikke selv komme i tanke om et bedre sted til at huse årets vigtigste konference om diversitet, talentudvikling, potentiale og innovation.  

 

En dag med talentmasse
Konferencen TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 foregår den 5. november og samler landets førende eksperter og ledere til at sætte fokus på, hvordan talent, diversitet og innovation kan medvirke til at forløse potentialet i det enkelte individ, i teamet, organisationen og samfundet som helhed.

Deltagerne kan blandt andet møde Morten Albæk fra Vountas Investment & Advisory A/S, Ulrik Wilbek, tidligere landsholdstræner og borgmester i Viborg Kommune og forfatter og journalist Abdel Aziz Mahmoud.

www.comwell.dk

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE SPONSOR?

Læs mere om vores sponsorpakker eller kontakt os idag