KEYNOTE

SPEAKERS

UDFOLD POTENTIALET
V/ MORTEN ALBÆK

Stifter og Executive Chairman, Voluntas Investment & Advisory A/S

 

Som uddannet cand.mag. i historie og filosofi fra Aarhus Universitet har Morten Albæk gjort sine mærkbare indtryk på dansk erhvervsliv; fra Danske Bank til Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S. I dag er Albæk stifter af det globale investerings- og rådgivningsselskab Voluntas, der som det første i verden er baseret på meningsfuldhed. Han er den første og eneste dansker, der er kåret og fremhævet af det anerkendte amerikanske magasin “The Internationalist”, som en af de mest innovative marketingsledere i verden. Morten Albæk er forfatter til flere bestsellers bl.a. “Generation Fucked Up?” og “Det Gennemsnitlige Menneske”.

 

Derfor skal du deltage:

1. Oplev et inspirerende foredrag, hvor du får indsigt i Morten Albæks ledelsesfilosofi, hvor meningsskabelse sikrer engagement og motivation.

2. Bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt at forløse potentialet i individet og organisationen som helhed, samt hvordan det konkret kan gøres

3. Find ud af, hvad der ligger i Human Potential Development, og hvordan du kan lede dig selv og andre til at vælge mening fremfor tilfredsheden

INCLUSION NUDGES
V/ TINNA C. NIELSEN

Stifter af Move The Elephant For Inclusiveness

 

Tinna C. Nielsen er antropolog og pioner indenfor innovative metoder til at skabe øget diversitet og inklusion.  Tinna har i mange år arbejdet som Global Head of Inclusion & Diversity i Arla og blev i 2015 som udpeget Young Global Leader af World Economic Forum. Hun har vidtrækkende erfaring med ledelsesudvikling på alle niveauer og funktioner, og arbejder i dag sammen med alt fra små sociale iværksættere til store globale virksomheder og organisationer som FN. Tinna C. Nielsen fokuserer på at muliggøre individers og virksomheders succes i det 21. århundredes globale verden ved at arbejde målrettet med unconscious bias og inclusion nudges.

 

Derfor skal du deltage

1. Find ud af, hvad du kan gøre for at blive bevidst om, og handle på, dine unconscious bias

2. Bliv klogere på, hvilken effekt unconscious bias har på måden du ansætter, rekrutterer og sammensætter teams

3. Stift bekendtskab med metoden inclusion nudges og find ud af, hvordan du selv kan bruge dem i din hverdag.

TALENT
V/ ULRIK WILBEK

Tidligere landsholdstræner og Borgmester i Viborg Kommune

 

“Jeg tror, mange har oplevet at satse på et lille antal talenter og blive skuffede i stedet for at satse på flere og opleve uventede succeser” Ulrik Wilbek

 

Som tidligere træner for både dame- og herrelandsholdet i håndbold behøver Ulrik Wilbek muligvis ikke nærmere introduktion. Med Ulrik Wilbek som træner vandt herrelandsholdet i håndbold en række medaljer ved både europamesterskaber og verdensmesterskaber. Hans mangeårige erfaring, som hovedansvarlig for talentudvikling i Dansk Håndbold Forbund, lægger op til inspirerende indsigter i talentbegrebet og de mange måder at arbejde med det. 

 

Derfor skal du deltage

1. Få indsigt i, hvad et talent er og hvordan man spotter talent

2. Bliv klogere på, hvad formålet med talentudvikling er og hvordan vi udvikler talenter bedst muligt

3. Find ud af, hvad det kræver at skabe et godt miljø for talentudvikling

 

KAN DU STAVE TIL SUCCES?
V/ MICHAEL MORTENSEN

Direktør, CASA

 

13-årig virksomhedsejer, ordblind, tømrer, tidligere skraldemand … milliardær?

Man kan roligt sige at Michael Mortensen, adm. direktør og stifter af udviklings- og entreprenørselskabet  CASA A/S, har taget den utraditionelle vej til ledelsesstolen. Han er manden, der får slået fast med syvtommersøm: Selvom man ikke kan stave til succes, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan gå efter den!

I dag kan Michael Mortensen kalde sig en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd, med en umættelig iværksættertrang og en milliardomsætning i ryggen. Han har stadig benene dybt begravet i den jyske muld: ”Det handler om at leve et liv, hvor du stadig har solid jordforbindelse, selvom ens privatøkonomi sagtens kunne få en helt op i skyerne.”

 

Derfor skal du deltage

1. Få fortællingen om, hvordan en milliardvirksomhed blev bygget op, og hvordan man kan lykkedes, selvom udfordringerne er mange

2. Få inspirerende indsigter i viljestyrke, motivation og hvordan du finder dét, du er bedst til

3. Bliv klog på, hvorfor vejen til succes ikke behøver at være udgjort af lange uddannelser, træningsprogrammer og ledelseskurser.

LEDELSE AF MANGFOLDIGHED
V/ ABDEL AZIZ MAHMOUD

Journalist, forfatter og TV-vært

 

Med sin bog “Hvor taler du flot dansk!”, trådte Abdel selvsikkert ind i den offentlige debat, hvor særligt emnet diversitet fylder. Abdel Aziz Mahmoud er journalist, ildsjæl, historiefortæller og forfatter – med en karriere i DR som bl.a. redaktør, radio- og tv-vært. Abdel arbejder for at finde og fremme løsninger, i stedet for udfordringer. Han tager altid udgangspunkt i sig selv og sin personlige fortælling, som eksisterer i krydsfeltet mellem dansk og arabisk kultur.

 

Derfor skal du deltage

1. Få et skarpt indspark i diversitets- og danskhedsdebatten

2. Hør nogle bud på, hvilke udfordringer vi møder i dag, når vi taler diversitet

3. Få den spændende fortælling om fællesskabet: Om man er kommet ind i den og om har gjort nok

EARLY BIRD

Køb din billet inden d. 31.08.2018 og få 30 % i rabat på billetprisen