OM OS

WHY TALENT & DIVERSITY SUMMIT?

I en globaliseret tid, hvor verden bliver mindre og vi, mere mangfoldige, er diversitet og talentudvikling afgørende betingelser for virksomheders omstillingsparathed og konkurrenceevne. Men udfordringerne stiller sig i kø og går ikke stille med dørene. 

Vi oplever, at en svindende talentmasse og stigende efterspørgsel stiller enorme krav til virksomhedernes evne til at tiltrække, motivere og fastholde talent.  

Vi ser en forskning, der enstemmigt peger på korrelationen mellem diversitet og innovation, men en virkelighed, der viser en langsom progression mod målet.

Derfor vil vi skabe en konference, som adresserer og arbejder med disse udfordringer, så vi bedre kan bruge talent og diversitet til at skabe forandring.

PRINCIPPER

Vi vil skabe konference, hvor deltageren får inspiration og værktøjer til at strukturere og arbejde med talent, diversitet og innovation, så det skaber værdi for den enkelte deltager og dennes organisation. Vi tror nemlig på, at forandring kommer, når vi får lov til at føle, mærke og eksperimentere med udfordringerne, der fylder mest i vores hverdag. For os, er det i den aktive handling, at læring og forandring opstår.

PRACTICAL LABS

Vi har designet det nye workshop-format, Practical Labs, som sikrer at du får mest mulig udbytte af konferencen. Practical Labs består af flere tematikker, ledet af hver deres Lab-ekspert. Du får muligheden for at tilmelde dig lige det Practical Lab, som du føler, vil rykke dig mest. Én ting er sikkert: Practical Labs vil ikke kun inspirere dig, men også give dig mulighed for at eksperimentere med eksperters værkøjer og metoder. Vi følger princippet: Use-it, hear-it, Use-it again

NETVÆRK

Netværk er ikke bare noget vi skriver – det er faktisk noget vi mener. Det er en af vores kerneværdier at mødes på tværs af fagområder og sektorer, for at skabe løsninger på komplekse problemer. Det er afgørende at læring omsættes til reel forandring, og netværk spiller en stor rolle heri. Derfor har vi sat tid af til, netværkssessioner og faciliterede diskussioner, hvor du kan mødes og netværke med nogen du ikke kender, og blive inspireret til at løse dine udfordringer en ny måde.

VORES TEAM

TALENT & DIVERSITY SUMMIT planlægges og afholdes af LEAD THE TALENT i samarbejde med vores Alumne Netværk og andre frivillige.

AHMET GÜNES

Founder
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

FIONA GANSMO

Projektleder
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

CAMILLA L. BAK

Sponsoransvarlig
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

CHANI YAVIN

Kommunikationsansvarlig
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

HANNE R. HANSEN

Sponsor & billetsalg
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

RASMUS JENSEN

Sponsor & billetsalg
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

AYAN IBRAHIM

Praktikant
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

MailLinkedin

MÅSKE DIG?

Vi søger frivillige til
TALENT & DIVERSITY SUMMIT

Kontakt os idag

OM LEAD THE TALENT

Bag TALENT & DIVERSITY SUMMIT, står virksomheden LEAD THE TALENT, som til dagligt designer talentudviklingskoncepter for kandidatstuderende, nyuddannede akademikere og nye ledere.

LEAD THE TALENT blev i 2012 nomineret til CSR Awards og vandt Integrationspriserne samme år. I 2017 blev LEAD THE TALENT nomineret til Danish Design Awards I kategorien fostering partnerships

Læs mere på  www.leadthetalent.dk

Stay up to date

Få tilsendt det fulde program og få gode råd til networking på dagen. Ved at tilmelde dig vil du ligeledes få adgang til podcast, video og blogs med vores speakers og førende eksperter indenfor talentudvikling og diversitet