BDO ER HOVEDSPONSOR

VI BYDER VELKOMMEN TIL ENDNU

EN HOVEDSPONSOR: BDO

 TALENT & DIVERSITY SUMMIT er glade for at byde BDO Danmark velkommen, som hovedsponsor. Samarbejdet vil bidrage til et større fokus på potentialet i relationerne og tværfaglig diversitet. 

BDO, der er en Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, har en lang tradition for talentudvikling. Som hovedsponsor på TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 sætter BDO Danmark sig yderligere i spidsen, som en virksomhed, der sætter potentialet på dagsordenen og nytænker udfordringerne i erhvervslivet i dag.

 ”I BDO er vi altid på udkig efter talenter. Talenterne er vigtige drivkræfter i vores arbejde og vores mulighed for at yde den bedste rådgivning til vores kunder. Uden ny viden, nye idéer og nye evner ville vi aldrig være nået dertil, hvor vi er i dag. Derfor er vi glade for at kunne tage så stor del i årets TALENT & DIVERSITY SUMMIT,” fortæller BDO’s Chief People Officer Trine Remin Ankjær.

For BDO Danmark er fremdriften og udnyttelsen af potentialet, i både teams og den enkelte medarbejder, en inkorporeret del af virksomhedens DNA, hvorfor BDO er en oplagt samarbejdspartner til at understøtte årets tema, UNLEASH THE POTENTIAL

 

FORDI RELATIONER SKABER VÆRDI   

Konferencen har bl.a. til formål at sætte fokus på diversiteten for at skabe løsninger på et område med komplekse problemstillinger.

”Vi ved, at større diversitet i vores organisation skaber en sundere virksomhed og bedre løsninger for vores kunder. Vi tror på, at diversitet giver stærke interne og eksterne relationer og dermed er med til at optimere den rådgivning, som vi kan tilbyde både til vores kunder og internt til vores kolleger. Diversitetsrejsen er langt fra færdig. I virkeligheden er den kun lige begyndt. Vi har, som mange andre virksomheder et spændende arbejde foran os,” siger Trine Remin Ankjær.

TALENT & DIVERSITY SUMMIT bliver til i et tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor målet er at være thought leaders på emner, der fylder mest for virksomheder i dag, og vi er glade for at BDO Danmark agerer co-thought leader med os. 

TRINE R. ANKJÆR, HR-CHEF, BDO DANMARK

Trine R. Ankjær fortæller hvorfor BDO Danmark har valgt at være samarbejdspartnere til dette års Summit.

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE SPONSOR?

Læs mere om vores sponsorpakker eller kontakt os idag