TDC GROUP ER HOVEDSPONSOR

TDC GROUP ER HOVEDSPONSOR PÅ
TALENT & DIVERSITY SUMMIT 

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 er stolte over at kunne præsentere TDC Group, som hovedsponsor. Det nye samarbejde vil betyde et solidt bidrag til talentagendaen og sætte innovation på dagsordenen.

Som hovedsponsor på TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018, cementerer TDC Group sig, som en virksomhed, der bidrager til nytænkning af de udfordringer og tematikker, som fylder mest i erhvervslivet i dag.

TDC Group faciliterer, med deres hovedsponsorat, læringsrum samt erfarings- og videndeling mellem erhvervslivet og tidens talenter. Særligt en stærk talent- og innovationsagenda kommer på bordet, når den nye hovedsponsor sætter fokus på tiltrækning og udvikling af talenter, samt det innovative potentiale heri.

 

OM AT BRINGE FOLK TÆTTERE SAMMEN

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 har til formål at lade deltagere mødes på tværs af fagområder og sektorer, for at skabe løsninger på komplekse problemstillinger indenfor bl.a. talentudvikling og diversitet. På den baggrund kan vi ikke komme på nogen bedre hovedsponsor til “at bringe folk tættere sammen” end TDC Group, der dagligt leverer limen, som får samfundet til at hænge sammen

TALENT & DIVERSITY SUMMIT bliver til i et tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor målet er at være thought leaders på nogle af de emner, der fylder mest for virksomheder i dag – og vi glæder os over TDC Group, der som hovedsponsor, agerer co-thought leader med os.

www.tdc.dk

MAJKEN DANSTRUP, HEAD OF TALENT AND DEVELOPMENT, TDC GROUP

Majken Danstrup fortæller hvorfor TDC Group har valgt at være samarbejdspartnere til dette års Summit.

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE SPONSOR?

Læs mere om vores sponsorpakker eller kontakt os idag

LÆR MERE OM TDC GROUP

Klik på videoen og lær mere om hvordan TDC Group dagligt arbejder for at bringe folk tættere sammen.